Stress-Vrij Leven Podcast Interview met Mieke Maat

Betekenisvol Leven - Mieke Maat

Ontmoeting met Mieke Maat

In september 2021 had ik het genoegen Mieke Maat te ontmoeten. Een hartelijk vrouw met nieuwsgierige blik en stralende ogen. Haar eigen beschrijving van het interview achteraf?
 
“Vandaag in gesprek met Els van de Schoot, geestelijk verzorger en life coach. We hebben het onder andere over betekenisvol leven, humanisme en geluk.
 
Na een depressie in Els haar tienerjaren is ze gaan onderzoeken en ontdekken wat geluk maakt en breekt. Dit heeft ze op allerlei manieren gedaan en hierbij heeft ze door de jaren heen van alles op zichzelf toegepast. Van bijvoorbeeld mindfulness meditatie tot cognitieve gedragstherapie tot aan het lezen van filosofie. Ook heeft Els een wereldreis gemaakt, waarin ze opzoek ging naar zichzelf, spiritualiteit en antwoorden. Inmiddels heeft ze haar plek gevonden in geluk en spiritualiteit. Deze kennis deelt ze graag op een manier die bij jou past en jou doet stralen.
 
Als life coach helpt Els mensen graag hun droomdoelen te verwezenlijken. Als geestelijk verzorger is Els zich echter bewust van de weerbarstigheid en tragiek in het bestaan. Én de spiritualiteit die in dit alles schuilt. Ze ondersteunt een ieder graag in tijden van moeilijkheden en vraagstukken.”
 
Ben jij benieuwd naar een betekenisvol leven, humanisme en geluk en wil je meer te weten komen over Els en haar kennis? Beluister dan nu de podcast op mijn Youtube-kanaal:
 
 
Ik moet alleen wel toegeven: de titel van de podcast is enigszins misleidend want deze specifieke episode gaat niet al te veel over stress-vrij leven.
 
Wel ga je de komende weken wat van mij voorbij zien komen voor het ontwikkelen van een ontspannen levenshouding.
 
Ontdek de Stress-Vrij Leven podcast en coaching van Mieke Maat op www.wakkerworden.nl/

Vond je dit interessant?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang iedere week inspiratie in jouw mailbox. 

NAam

Email*

* Door je in te schrijven ontvang je wekelijks inspiratiemail van Betekenisvol Leven. Uitschrijven kan altijd.

Lees meer van Els:

Els van de Schoot 
Life coach & Humanistisch geestelijk verzorger

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}