Mag ik het van mezelf?

Life coaching & Geestelijke verzorging online met Els van de Schoot - Begeleiding bij levensvragen, zingeving en spiritualiteit

Toestemming

Een lieve en wijze cliënte van me wilde graag tijd nemen om te schrijven. Maar kon dat, kon ze dat? Mocht ze dat? En van wie mocht ze dat dan eigenlijk, wel of niet? Haar man was op de een of andere manier in haar hoofd.

Herkenbaar? Zovelen van ons vinden het moeilijk tijd te nemen voor onszelf. Vanwege kinderen, die natuurlijk inderdaad een deel van onze tijd behoren te krijgen (en met liefde). En zo natuurlijk ook haar man.

Maar toch realiseerde ze zich in het gesprek:

De echte vraag is: ‘Mag ik het van mezelf?’

Zij wil zichzelf toestemming geven om te schrijven. (En overigens, natuurlijk is haar man één van die velen die haar tijd willen delen maar die net zo goed 110% achter haar schrijvers dromen staan.)

En toen heeft ze heerlijk geschreven.

Wat mag jij op de een of andere manier niet van jezelf? Misschien wel omdat je ergens een knagend gevoel hebt dat het niet mag omdat anderen voor moeten gaan (soort van de hele tijd).

Dit is een juk dat je mag loslaten.

Wanneer jij jezelf tegenhoudt om die heerlijke momenten voor jezelf te creëren. Of die stappen te zetten op weg naar jouw eigen persoonlijke en unieke droomdoelen. Of wat dan ook waar jij gewoon behoefte aan hebt. Zorg voor jezelf. 

Geef jezelf de toestemming.

Met veel liefde.

Cadeautje voor jou

Wil jij de schoonheid ontdekken in jezelf?

Heb jij behoefte aan meer innerlijke rust?

Wil jij rustig in een diepe slaap vallen met een geleide meditatie?

Download hier het gratis meditatie album dat bij jou past:

Lees meer van Els:

Els van de Schoot 
Life coach & Humanistisch geestelijk verzorger

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}