Geld mindset

Geld

 Leer geld vragen en ontvangen

Een tijd terug schreef ik over de vraag: “Is geld on-spiritueel?”. Gelukkig mogen we uitkomen bij een visie waar geld juist ingezet kan worden voor het goede.

Wat ik jullie nog niet vertelde, is dat ik ook een video heb opgenomen waarin je met mij op stap kan langs een helende geld mindset reis.

Ik doe dit aan de hand van de EFT tapping methode. Ken je dat nog niet? Bekijk hier mijn uitleg video: “EFT voor beginners” om deze razend interessante therapie methode te leren kennen. Het is een methode die je makkelijk zelf kunt toepassen en prettig voelt om te doen.

En dan nu zonder verder oponthoud:

Bekijk hier de EFT video die je helpt geld te vragen en ontvangen én je daar helemaal goed bij te voelen.

Ik wens je toe…

Heb jij last van geld frustraties? Ik wens je toe dat je jezelf op waarde mag schatten. Dat er de juiste hoeveelheid geld bij je binnen mag komen omdat jij dat als mens verdient. En dat geld in jouw leven een kracht voor het goede mag zijn.

Wil je hier eens met mij over sparren? Dat kan. Deze en komende week kan je jezelf in mijn agenda zetten voor een gratis coaching sessie over de onderwerpen: geld, vragen en ontvangen. Je kunt daarna een langer traject in, of het bij die ene sessie houden. Zet jezelf hier in mijn agenda.

De Snelste Weg naar rust, geluk, jouw doel

Lees meer van Els:

Els van de Schoot 
Life coach & Humanistisch geestelijk verzorger

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}