Persoonlijk Traject op Maat

Wat wil jij precies oplossen, bereiken of leren accepteren? Dan is dát precies waar we mee aan het werk gaan! Ik zet de combinatie van life coaching en humanistische geestelijke verzorging in om jou zo goed mogelijk te helpen.

Humanistische Geestelijke Verzorging

Worstel je ergens mee? Kom je lastige levensvragen tegen? Als humanistisch geestelijk verzorger help ik jou bij het vinden van antwoorden, nieuwe perspectieven, zin en inspiratie. 

Droomdoelen Coaching

Misschien wil je wel een boek schrijven of een eigen bedrijf opzetten. In het Droomdoelen Coachingstraject help ik jou in een heerlijke flow te komen naar jouw droomdoel toe. Weg met alle onzekerheid en stress. Het is tijd voor zelfvertrouwen en daadkracht. Laten we niet vergeten te genieten van de reis.

Eerst er even over praten? Daar is de intake voor.

Gratis & vrijblijvend

Zorgeloos. Ik denk gewoon met jou mee over wat een goede stap voor je is.

Op basis van JOU

Jouw verhaal, behoeften, gevoelens en wensen staan centraal (geen protocol of standaard traject).

Direct vooruit

Lucht je hart, doe inzichten op en ontvang tips. Ook het verkenningsgesprek is meestal een stap vol transformatie.

Wat anderen zeggen over Els' begeleiding:

Cecile-van-Duinhoven-over-life-coaching-van-Els-van-de-Schoot---Droomdoel-in-Flow-coachingstraject-voor-vrouwen-die-houden-van-persoonlijke-ontwik

In korte tijd heeft Els me duidelijk inzicht gegeven in hoe ik dingen aanpak, heb ik meer zelfvertrouwen gekregen, ballast opgeruimdmeer rust gevonden en geleerd om mijn eigen verlangens te eren

Els is een erg prettige gesprekspartner. Ze is kalm, zachtaardig, maar ook scherpzinnig en op een fijne manier direct.

Cecile van Duihoven

Na ca. 6 sessies life coaching

Van te voren twijfelde ik of ik me veilig genoeg zou voelen om alles te delen en of de sessies wel resultaten zou opleveren. Els heeft mij me veilig en begrepen laten voelen en ik vond de sessies zinvol.

Peter van Noort

Na ca. 10 sessies geestelijke verzorging

Ik vind dat Els heel sprankelend is. Ja, ik krijg daar gewoon een goed gevoel van, word er vrolijk van. Ik vind ook dat Els goede, heldere vragen stelt en het antwoord niet invult. En verdiepingsvragen die mij ook weer aan het denken zetten. Ik voel me goed gezien en gehoord. En ik voel me niet alsof ik mezelf hoef te bewijzen. Terwijl ik behoefte heb om wat tijd te krijgen om mijn eigen proces te onderzoeken en te volgen.

Ellen

Nieuwsbrief lezer sinds 2018

Wat professionals zeggen:

Ik heb Els leren kennen als een open, reflectief en fijngevoelig mens.

Els weet snel de diepte in te gaan, zonder zwaarmoedig te zijn. Haar lichte en positieve natuur schijnt door in gesprekken met haar.

Nikki van Houten

Geestelijk verzorger bij MomCircle en de Vrije Universiteit van Amsterdam

Els is een echte 'gem' met haar diepte, wijsheid, frisheid en liefde.

Ze biedt haar reflecties en een ruimte vol geduldige zachte aandacht waarin je jouw thema kunt onderzoeken.

Bahar Farshchi Jamshidabady

Lichaamsgericht kunstzinnig therapeut

Ik kan Els van de Schoot aanbevelen als een betrokken geestelijk verzorger. Ze combineert een onbevangen oprechte geïnteresseerdheid met een grote ervaring met online werken.

Ze weet met haar gerichte vragen en rustige uitstraling mensen te stimuleren hun levensvragen tegen het licht te houden en zo meer zicht te krijgen op de weg die ze willen gaan.

Marie-José van Bolhuis

Geestelijk verzorger bij GGZ Noord-Holland-Noord