In de flow naar je droomdoel

Het Droomdoel in Flow coachingstraject helpt vrouwen met hun persoonlijke ontwikkeling om echt in de flow te komen naar hun droomdoel.

Geestelijk verzorging

Worstel je ergens mee? Kom je levensvragen tegen? Als geestelijk verzorger ben ik opgeleid om jou te helpen bij het vinden van nieuwe perspectieven, zin en inspiratie. 

Wat anderen zeggen over Els:

Els doet het heel prettig. Ze is rustig en ook scherp, scherpzinnig, ze hoort alles. Ze is zachtaardig en ook soms mooi direct op een prettige manier. En ze heeft gevoel voor humor, dat vind ik leuk.

Anoniem

Na ca. 5 sessies life coaching

Van te voren twijfelde ik of ik me veilig genoeg zou voelen om alles te delen en of de sessies wel resultaten zou opleveren. Els heeft mij me veilig en begrepen laten voelen en ik vond de sessies zinvol.

Peter van Noort

Na ca. 10 sessies geestelijke verzorging

Ik vind dat Els heel sprankelend is. Ja, ik krijg daar gewoon een goed gevoel van, word er vrolijk van. Ik vind ook dat Els goede, heldere vragen stelt en het antwoord niet invult. En verdiepingsvragen die mij ook weer aan het denken zetten. Ik voel me goed gezien en gehoord. En ik voel me niet alsof ik mezelf hoef te bewijzen. Terwijl ik behoefte heb om wat tijd te krijgen om mijn eigen proces te onderzoeken en te volgen.

Ellen

Nieuwsbrief lezer sinds 2018

Wat professionals zeggen over Els:

Ik heb Els leren kennen als een open, reflectief en fijngevoelig mens.

Els weet snel de diepte in te gaan, zonder zwaarmoedig te zijn. Haar lichte en positieve natuur schijnt door in gesprekken met haar.

Nikki van Houten

Geestelijk verzorger bij MomCircle en de Vrije Universiteit van Amsterdam

Els is een echte 'gem' met haar diepte, wijsheid, frisheid en liefde.

Ze biedt haar reflecties en een ruimte vol geduldige zachte aandacht waarin je jouw thema kunt onderzoeken.

Bahar Farshchi Jamshidabady

Lichaamsgericht kunstzinnig therapeut

Ik kan Els van de Schoot aanbevelen als een betrokken geestelijk verzorger. Ze combineert een onbevangen oprechte geïnteresseerdheid met een grote ervaring met online werken.

Ze weet met haar gerichte vragen en rustige uitstraling mensen te stimuleren hun levensvragen tegen het licht te houden en zo meer zicht te krijgen op de weg die ze willen gaan.

Marie-José van Bolhuis

Geestelijk verzorger bij GGZ Noord-Holland-Noord