Droomdoelen Mini-Training Dag #4

Dag #4: Minder Perfectionisme, Meer Mildheid

Eén van de grootste obstakels voor veel van de vrouwen die ik interviewde voor het Droomdoelen Coachingstraject was te veel perfectionisme. Ze wilden mild kunnen zijn naar zichzelf. Hun successen vieren, in plaats van kleiner maken dan ze zijn. 

Vandaag zoomen we daarom in op het transformeren van de innerlijke criticus, dat negatieve stemmetje in je hoofd wat het telkens maar niet goed genoeg vindt.

"Hoe om te gaan met de innerlijke criticus?"
In deze geleide meditatie ontdek je een vruchtbare vriendschap en samenwerking. Een vriendelijke en constructieve: "Hoe transformeer je de innerlijke criticus tot een behulpzame bondgenoot?"

ps. Lees ook het vierde hoofdstuk van het Realiseer je Droomdoel E-book. Daarin krijg je nog meer tips voor het in de juiste balans brengen van jouw perfectionisme.

Bang dat jouw droomdoel geen werkelijkheid zal worden?

Je hebt vast al wat mooie stappen gezet. Naar dat prachtige verlangen toe. 

Maar af en toe kom je vast te zitten. 

Misschien is er een stemmetje dat zegt dat jij het niet kan. Of je weet de tijd er, op de een of andere manier, niet voor te vinden.

Je krijgt er een vervelend gevoel van als je weer niet voor je droomdoel bent gaan zitten zoals je je had voorgenomen.

Persoonlijke begeleiding geeft jou dat zetje in de rug dat je nodig hebt om echt de hele weg te gaan.

Coaching helpt jou om in jezelf te geloven, met zelfvertrouwen concrete stappen te blijven zetten, en de tijd vrij te maken voor jouw droomdoel.

Natuurlijk kan je het, nu mag jij het nog gaan zien.

In het complete Droomdoelen Coachinstraject krijg je precies dat.

3 Maanden lang écht groeien. Een uitgebreide cursus, individuele coaching  én groepssessies. Dat is de droomdoelen coachingstraject formule die voor anderen al heeft gewerkt.

Plus: je kan het allemaal vanuit huis doen.