Droomdoelen Mini-Training Dag #6

Dag #6: Praktische en Strategische Stappen Zetten

- Handen omhoog als je het heel stiekem eigenlijk best wel een beetje leuk vindt om anderen te horen praten over hun blunders ;)

- Handen omhoog als je denkt dat je kan leren van andermans blunders. >>

Daarom deel ik mijn 4 grootste, strategische blunders met jou. Blunders dus die ik heb gemaakt op weg naar mijn droomdoelen. En die jij straks kunt voorkomen zodat je niet net als ik jaren onsuccesvol bezig bent.

Zin om een goed plan te maken? Lees in het e-book hoofdstuk 6 over hoe je een plan maakt.

9 Behulpzame reflectie vragen

Plus: Voor nu deel ik ook graag enkele reflectie vragen met je, waarmee je ook jouw praktische en strategische stappen duidelijker gaat krijgen.

  1. Wat heb jij nog nodig om bij jouw droomdoel aan te komen?
  2. Welk persoon is al waar jij wilt zijn? Of lijkt het meeste op wie je wilt worden met jouw droomdoel? Kun je van diegene iets leren? Misschien zelfs deze persoon om advies vragen?
  3. Wie ken jij die naar ongeveer eenzelfde droomdoel op weg is? Zou jij met hen regelmatig kunnen uitwisselen wat wel en niet werkt?
  4. Wie zou je nog meer om hulp kunnen vragen?
  5. Houd jij al een document o.i.d. bij met welke strategieën wel en niet werken en waarom, en welke ideeën je nog allemaal hebt? Zo niet, zou je dat willen gaan bijhouden om zo meer helderheid te krijgen en geen goede ideeën kwijt te raken?
  6. Op wat voor zoekwoorden zou jij kunnen googelen om de juiste tips en info te krijgen die je nog nodig hebt om een goed plan te maken?
  7. Als je de stoute schoenen zou durven aantrekken, wat voor moedigs zou je dan willen uitproberen om bij jouw droomdoel te komen?
  8. Wat houdt jou nog het meeste tegen bij het zetten van stappen?
  9. Wat zou je tegen jezelf willen zeggen wanneer je even geen stappen weet te zetten?

ps. Lees ook het zesde hoofdstuk van het Realiseer je Droomdoel E-book. Daarin krijg je nog meer tips voor het maken van jouw plan.

Ben jij klaar voor nog meer groei?
En nog fijner, sneller en beter naar jouw droomdoel kunnen toebewegen?

Een mini-training is maar een mini-training. Natuurlijk leer je er van alles en ga je vooruit. Maar als je écht van A naar Z wilt komen, is het complete Droomdoelen Coachingstraject iets voor jou.

Daarin begeleid ik jou persoonlijk voor meerdere maanden. Zodat je echt alle persoonlijke ontwikkeling doormaakt om in een heerlijke flow jouw droomdoel(en) te bereiken. 

En bonus: dat gaat je ook helpen bij alle andere droomdoel(en) die later in je leven nog op je pad gaan komen.