Wat klinkt misschien groot en onhaalbaar,

maar zou jou gelukkig maken?

Webinar: Realiseer je droomdoel


Wil je bijvoorbeeld:

een boek schrijven? Een eigen praktijk opzetten? Een meditatie-groep oprichten? Een leukere baan vinden? Iets verbeteren in de maatschappij?


Of ben je al op koers met je droomdoel maar voel je toch nog stress en onzekerheid?


Dan is dit webinar iets voor jou.


Heb jij ook zin om de juiste persoonlijke ontwikkeling door te maken om vanaf nu in een heerlijke flow naar jouw droomdoel toe te kunnen?

Geef je op voor dit gratis webinar met life coach Els van de Schoot


Dinsdag 11 mei 19:30 - 21:00 uur

90 minuten

90 Minuten gratis webinar

(En ja, er is tijd voor vragen!)

6 stappen

6 Stappen van persoonlijke ontwikkeling om zonder stress en onzekerheid naar jouw droomdoel toe te kunnen.

8 jaar

8 Jaar ervaring in coaching die ik voor jou in dit webinar heb gegoten.

Wat zeggen oud-deelnemers over dit webinar?

Annelies Veerkamp

Webinar deelnemer december 2020

"Het voelt allemaal minder lastig dan ik dacht door Els' tips en uitleg. Dit webinar is voor als je last hebt van startproblemen door onzekerheid over eigen kunnen, of blokkades of disciplineproblemen hebt. Of twijfels überhaupt. Ik vind Els fris, bruisend en enthousiast en haar energie is heel zacht, luchtig en stevig tegelijk. Dat is fijn om mee samen te werken of als coach te hebben."

Review van Annelies Veerkamp over life coaching webinar Realiseer je Droomdoel - webinar verzorgd door life coach en humanistisch geestelijk verzorger Els van de Schoot

Brigitte Raas

Webinar deelnemer december 2020

"Eén van de voor mij belangrijkste inzichten uit dit webinar is dat je discipline kunt zien als liefdevolle wijsheid/eigenwaarde, t helpt me vroeg op te staan. Ik raad dit webinar aan anderen aan omdat zelfvertrouwen en zelfliefde nodig zijn om iets te bereiken"

Review van Brigitte Raas over life coaching webinar Realiseer je Droomdoel - webinar verzorgd door life coach en humanistisch geestelijk verzorger Els van de Schoot

Marina Mulleman

Webinar deelnemer december 2020

"Ik had geen twijfels over meedoen aan dit webinar. Het was gratis dus enkel even tijd voor maken ;-) Persoonlijke groei is voor mij het belangrijkste resultaat van dit webinar. Verder raad ik dit webinar aan aan iedereen die door de bomen het bos niet meer ziet."

Review van Marina Mulleman over life coaching webinar Realiseer je Droomdoel - webinar verzorgd door life coach en humanistisch geestelijk verzorger Els van de Schoot

Riks de Leeuw

Webinar deelnemer december 2020

"Door het webinar kreeg ik het inzicht dat ik afspraken met mezelf moet maken. En dat ik niet de enige ben. Els' vraag "ga je het echt alleen doen"?  kwam wel bij me binnen; zo'n valkuil van me... Het was een fijn webinar!"

Review van Riks de Leeuw over life coaching webinar Realiseer je Droomdoel - webinar verzorgd door life coach en humanistisch geestelijk verzorger Els van de Schoot

Realiseer je Droomdoel Webinar

Heb jij ook zin om de juiste persoonlijke ontwikkeling door te maken om vanaf nu in een heerlijke flow naar jouw droomdoel toe te kunnen?

Geef je nu op voor dit gratis webinar met life coach Els van de Schoot