Bang dat jouw droomdoel geen werkelijkheid zal worden?

Droomdoelen Coachingstraject


‘Het klinkt misschien groot en onhaalbaar maar ik zou gelukkig worden van….‘Eigenlijk wilde ik altijd al…’

Je hebt vast al wat mooie stappen gezet. Naar dat prachtige verlangen toe. 

Maar af en toe kom je vast te zitten. 

Misschien is er een stemmetje dat zegt dat jij het niet kan. Of je weet de tijd er, op de een of andere manier, niet voor te vinden.

Je krijgt er een vervelend gevoel van als je weer niet voor je droomdoel bent gaan zitten zoals je je had voorgenomen.

Coaching geeft jou dat zetje in de rug dat je nodig hebt

Coaching helpt jou om in jezelf te geloven, met zelfvertrouwen concrete stappen te blijven zetten, en de tijd vrij te maken voor jouw droomdoel.

Natuurlijk kan je het, nu mag jij het nog gaan zien.

De Droomdoel Traject Formule:

Online cursus

In de online cursus kan je direct zelf aan de slag met het onderzoeken van je droomdoel, blokkades en het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en een nieuwe manier van zijn die jou helpt echt in de flow te komen naar je doomdoel. Daar heb je heel veel aan en toch blijft het maatwerk...

Persoonlijke begeleiding

Daarom gaan we tijdens de coachingsessies aan de slag met precies datgene waar jij nog tegenaan loopt en waarnaar jij verlangt. We bedenken dan ook samen op maat gemaakte tussentijdse opdrachten. En je kunt tussen sessies door contact opnemen met mij en andere coachees in dit traject.

3 Maanden lang concrete stappen zetten

Deel van die opdrachten is persoonlijke ontwikkeling, maar deel is ook dat je al vanaf week 1 kan beginnen met stappen te zetten naar jouw droomdoel toe. Aan het einde van het traject heb je dus al een flinke vooruitgang geboekt. 

Jouw Resultaten na dit Coachingstraject:

01

GESTEUND


Je gaat je gesteund en aangemoedigd voelen

02

GENIET VAN JOUW SUCCES


Je maakt vooruitgang naar jouw droomdoel toe... mét inspiratie, flow en plezier

03

EEN NIEUWE JIJ


Je gaat eruit komen als een sterker mens met meer eigenwaarde, zelfvertrouwen en assertiviteit

Els Arial van de Schoot - Life coach & geestelijk verzorger - spiritual care - BetekenisvolLeven
04

EN... NOG MEER SUCCES!

De persoonlijke ontwikkeling die je doormaakt, gaat je helpen om in de toekomst zelfs nog veel meer dromen en doelen te behalen

Ervaring van oud-deelnemers Niek en Aya

Niek van Wel

Eigenaar en trainer bij Auti-Building

"Na meerdere (business) coaches en online programma’s is Els de eerste die mij en mijn autisme eindelijk praktisch toepasbaar heeft gemaakt, waardoor ik nu eindelijk effectief aan mijn eigen zaak kan werken.


Els is zo mooi aangesloten bij mijn denkbeelden dat ik nu een 10 jarenplanning heb en zelfs een jaarplanning. Dankzij haar heb ik nu een blog, een goed lopende relatie met mijn zakenpartner en voor het eerst in mijn leven coach klanten.

Ik dacht dat ik wist waarom ik mijn zaak bouwde, maar Els liet het me ervaren en nu voel ik het helemaal. Ik ben Els eeuwig dankbaar."

Niek van Wel - review droomdoelen coachingstraject bij Els van de Schoot
Cecile-van-Duinhoven-over-life-coaching-van-Els-van-de-Schoot---Droomdoel-in-Flow-coachingstraject-voor-vrouwen-die-houden-van-persoonlijke-ontwik

"In korte tijd heeft Els me duidelijk inzicht gegeven in hoe ik dingen aanpak, heb ik meer zelfvertrouwen gekregen, ballast opgeruimd, meer rust gevonden en geleerd om mijn eigen verlangens te eren.

Els is een erg prettige gesprekspartner. Ze is kalm, zachtaardig, maar ook scherpzinnig en op een fijne manier direct."

Cecile van Duinhoven

Ervaring van oud-deelneemster José Kwaks

José Kwaks

Spiritueel coach

"Ik ben echt heel erg blij dat ik het droomdoelen traject gedaan heb. Veel inzichten gekregen over mij zelf, een duidelijker beeld gekregen van wat de weg naar mijn droomdoel is en daardoor veel minder leeuwen en beren op mijn pad zie. 

Wat vooral een eyeopener was, was de eerste les van de online cursus. Daardoor kreeg ik het overzicht wat met mijn droomdoel te maken had en welke weg ik moest kiezen.  

Ik kijk regelmatig terug in de lessen via mijn aantekeningen. Wat ik ook fijn vind is dat wat Els in de cursus video’s vertelt, in de tekst eronder terug komt. Van alleen horen ga ik dingen vergeten, wat ik gelezen heb blijft beter hangen.

Die live groepssessies vind ik echt wel leuk en leerzaam. Els zet ons altijd aan het nadenken waardoor je keuzes moet maken die naderhand inzichten geven. 

Ik heb heel veel aan het traject gehad, ben dingen in gaan zien die ik ergens wel wist maar niet goed tot me doordrongen en nu dus wel.

 José Kwaks review life coaching droomdoelentraject bij Els van de Schoot

Jouw investering

 in je droomdoel, persoonlijke groei en levensgeluk

cursus

 • 3 Maanden begeleiding
 • Uitgebreide droomdoelencursus
 • 1 Individuele coaching sessies

uitgebreid pakket

 • 3 Maanden begeleiding
 • Uitgebreide droomdoelencursus
 • 7 Individuele coaching sessies
 • Tussentijdse coaching opdrachten

Wat professionals zeggen over Els:

Ik ken Els als een hele plezierige gesprekspartner die heel goed kan luisteren, helder kan denken en goed kan formuleren. Ze kan prikkelende dingen zeggen, dingen die heel erg waar zijn. Ik vind Els zeker voor haar jaren gewoon een heel wijs persoon. En ik heb gemerkt dat ik het heel prettig vind om met haar te praten over van alles eigenlijk. Els is loyaal, gul en zorgzaam.

Saskia

Geestelijk verzorger

Met haar ontvankelijkheid is Els uitnodigend. Ze kan goed luisteren en afstemmen op wat van belang is en waar de knelpunten zitten. Ze weet oordeelloos te belichten. Energetisch vind ik Els een prettig persoon, ze brengt weinig ego mee. Dat geeft mij ruimte om mijn eigen energie neer te zetten.

Joske van Amsterdam

Zorgethica & Geestelijk verzorger

Wat ik erg waardeerde in Els' manier van uitvragen is dat ze heel bewust overkomt, heldere vragen stelt en goed luistert naar antwoorden. En dat ze zo'n ruime woordenschat heeft als het gaat om gevoelens. Erg inspirerend.

Janette de Haan

Jouw investering

 in je droomdoel, persoonlijke groei en levensgeluk

cursus

 • 3 Maanden begeleiding
 • Uitgebreide droomdoelencursus
 • 1 Individuele coaching sessies

uitgebreid pakket

 • 3 Maanden begeleiding
 • Uitgebreide droomdoelencursus
 • 7 Individuele coaching sessies
 • Tussentijdse coaching opdrachten