Webinar:

Realiseer je Droomdoel (zonder stress & angst)

Ontdek het droomdoelen coachingstraject 

waarin ik jou enkele maanden begeleid zodat je écht vooruitgaat:

Het klinkt misschien groot en onhaalbaar maar ik zou gelukkig worden van….

In de flow naar je droomdoel

Coaching Traject

‘Eigenlijk wilde ik altijd al…’‘Het pad waartoe ik geroepen ben’‘Het klinkt misschien groot en onhaalbaar maar ik zou gelukkig worden van….

Je hebt een gevoel van inspiratie, een droom, een doel. Hoe vaag of scherp dan ook, het is een prachtig verlangen dat in jou is ontstaan.

Je hebt al genoten van het zetten van wat eerste stappen maar het wil maar niet stromen. 

Je hebt het te druk met je kinderen, je ouders, je eigen gezondheid. Of je kinderen zijn juist net uit huis en je hebt meer tijd energie en toch komt het er maar niet van. Angst en onzekerheid houden je tegen, vertragen je of sturen je de andere kant op.

Je krijgt er een vervelend gevoel van als je weer niet voor je droomdoel bent gaan zitten zoals je je had voorgenomen.


‘Het mag gaan stromen!’

Je wilt doen wat jij het allerleukste vindt. Misschien wil je nog helderder krijgen wat dat precies is en hoe je daar kunt komen. Misschien wil je meer moed en innerlijke vrijheid ervaren om je eigen ding te doen. En daarbij wil je goed voor jezelf zorgen zodat je overal genoeg energie voor over houdt.

Het Droomdoel in Flow coachingstraject helpt vrouwen met hun persoonlijke ontwikkeling om echt in de flow te komen naar hun droomdoel.

Waar kan jij komen met dit traject?

Dit is een overzicht van de resultaten die je in het Droomdoel in Flow coachingstraject kan behalen en hoe je daar komt:

01

Middels gesprek en reflectie krijg jij steeds scherper wat jouw droomdoel precies is zodat jij door die inspiratie voortbewogen wordt.

02

Wil je op zelfonderzoek uit? Ik ondersteun je graag bij het proces van ontdekken waarom je op de rem staat. Ook ontdek je dan dat er beweeglijkheid zit in deze patronen, dat je het oude kan overschrijven. Je schept een nieuwe manier van jezelf zijn die dichter bij je essentie ligt en gaat daardoor in een rechtere lijn naar je droomdoel toe.

03

Middels mildheid naar jezelf en realiteitszin kan je een stuk perfectionisme loslaten en maakt het je minder uit wat anderen van je denken. Je ontdekt goede redenen om meer op jezelf te vertrouwen, breidt je comfort zone uit, en creëert het levende bewijs van dat je het kan: door het stap voor stap te doen. Niet alleen kom je dichter bij je droomdoel, je houd er ook meer eigenwaarde aan over.

04

Schiet het er vaak bij in? Door jezelf toestemming te geven tijd te besteden aan je eigen verlangens, daarbij goed voor jezelf te zorgen, zorgvuldig je tijd te managen en je eigen grenzen en afspraken prioriteit te maken, houd je meer tijd en energie over voor je eigen droomdoel.

05

Als je niet precies weet waar te beginnen, ontwikkel je de daadkracht en moed om je onbescheidener en opener te informeren. Je ontdekt welke praktische stappen je kan zetten om echt verder te komen met je droomdoel.

Praktisch

Droomdoel in Flow is een coachingtraject van drie maanden.

In de online cursus kan je direct zelf aan de slag met het onderzoeken van je droomdoel, blokkades en het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en een nieuwe manier van zijn die jou helpt echt in de flow te komen naar je doomdoel. Daar heb je heel veel aan en toch blijft het maatwerk.

Daarom gaan we tijdens de coachingsessies aan de slag met precies datgene waar jij nog tegenaan loopt en waarnaar jij verlangt. We bedenken dan ook samen op maat gemaakte tussentijdse opdrachten.

Deel van die opdrachten is persoonlijke ontwikkeling, maar deel is ook dat je al vanaf week 1 kan beginnen met stappen te zetten naar jouw droomdoel toe. Aan het einde van het traject heb je dus al een flinke vooruitgang geboekt. 

Tussendoor kan je ook altijd mailen met vragen of problemen die je tegenkomt.

Els Arial van de Schoot - Life coach & geestelijk verzorger - spiritual care - BetekenisvolLeven

Jouw investering

 in je droomdoel, persoonlijke groei en levensgeluk

cursus

 • 3 Maanden begeleiding
 • Uitgebreide droomdoelencursus
 • 1 Individuele coaching sessie

Uitgebreid pakket

 • 3 Maanden begeleiding
 • Uitgebreide droomdoelencursus
 • 7 Individuele coaching sessies
 • Tussentijdse coaching opdrachten

Wat anderen zeggen:

Cecile-van-Duinhoven-over-life-coaching-van-Els-van-de-Schoot---Droomdoel-in-Flow-coachingstraject-voor-vrouwen-die-houden-van-persoonlijke-ontwik

In korte tijd heeft Els me duidelijk inzicht gegeven in hoe ik dingen aanpak, heb ik meer zelfvertrouwen gekregen, ballast opgeruimd, meer rust gevonden en geleerd om mijn eigen verlangens te eren.

Els is een erg prettige gesprekspartner. Ze is kalm, zachtaardig, maar ook scherpzinnig en op een fijne manier direct.

Cecile van Duinhoven

Wat Els voor mij een goede begeleider maakt is haar ervaring, waar ze tegenaan is gelopen, haar achtergrond en gedeelde interesse in spiritualiteit. Ik kan met haar de diepte in gaan.

Yvonne

Wat ik heel prettig vind is dat Els goed kan afstemmen op mensen. Dat ze een bepaalde rust en openheid heeft waardoor ik me vrij voel een stukje van mijn kwetsbaarheid te laten zien. Haar humor spreekt me aan. Ik voel me ook heel uitgenodigd om gewoon even rustig na te denken over wat ik vertellen. Ik voel me heel gezien en geaccepteerd in hoe ik ben. En dat geeft me ook een positieve impuls om mezelf te accepteren. 

Ellen

Veel gestelde vragen & lees meer:

Help! Hoe betaal ik dit?

Een droomdoel, persoonlijke groei en levensgeluk zijn natuurlijk van onschatbare waarde. Dus misschien zeg je wel: Dit bedrag vind ik deze resultaten helemaal waard!

Maar we allemaal een andere levenssituatie.
Dus waar de één misschien zelfs zegt: 'Koopje!',
zeg jij misschien: 'Dit vind ik een pittig bedrag."

Dat snap ik.
Als we in één keer een bedrag willen uitgeven dat als veel voor ons voelt, is dat altijd even spannend.

Juist vrouwen die gewend zijn zoveel voor anderen te doen dat ze niet aan hun eigen droomdoelen toekomen, zijn ook gewend om niet veel dingen voor zichzelf te doen, niet veel aan zichzelf uit te geven. Jij verdient het niet om jezelf wéér op de laatste plek te zetten.

En het zijn ook juist vrouwen die een zetje in de rug nodig hebben om achter hun droomdoel aan te durven gaan, die sneller bang zijn dat ze zelfs met dit coachingstraject niet succesvol zullen zijn. Maar ik kan je verzekeren, na de online cursus, alle 1-op-1 sessies en tussentijdse opdrachten kan het eigenlijk niet dat je nog steeds op dezelfde plek bent als toen je begon.

Jij bent de enige die de volgende vraag echt kan beantwoorden:

‘Houd je jezelf tegen vanuit angst, vanuit een oud patroon? Een patroon dat je eigenlijk liever af zou schudden? Of heb je er het geld echt niet voor?’

Het kan helpen om jezelf voor te stellen dat je jezelf vanaf een afstandje gade slaat. Als je jezelf zo observeert, welke reflecties komen er dan bij je naar boven over jouw situatie? En over wat de beste keuze voor je is?

En wat zou jij een goede vriendin adviseren als ze voor dezelfde keuze stond? Begeleiding krijgen om echt in de flow te komen naar haar droomdoel toe? Of het aanbod afslaan en doorgaan op de oude weg?

Als dit traject volgen voor jou de juiste keuze is, hoop ik dat je het jezelf gunt op een heel nieuw punt te komen.

Wil je het eerst even doorspreken? En samen met mij uitzoeken of dit de juiste keuze voor je is? Of misschien zelfs samen met mij brainstormen over hoe je aan je droomdoel zo snel mogelijk al geld kan gaan verdienen? 

Wat leer ik precies in de online cursus?

droomdoel-in-flow-coachingtraject-coaching-voor-droomdoelen-met-Els-van-de-Schoot,-lifecoach-en-geestelijk-verzorger---betekenisvol-leven.jpg

Waar en wanneer jou dat uitkomt, kan je in de online cursus duiken om met de 6 modules aan de slag te gaan: 

 1. je laten inspireren door een scherpere visie op je droomdoel
 2. het onderzoeken van je eigen blokkades en patronen
 3. het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen en daadkracht
 4. het creëren van meer mildheid voor jezelf en minder perfectionsime
 5. het vinden van meer tijd en energie voor je droomdoel (zelfzorg en assertiviteit :) ! )
 6. ontdekken welke praktische stappen jou nu het beste vooruit helpen

Meer over de besloten Facebook groep

droomdoel-in-flow-coachingtraject-coaching-voor-droomdoelen-met-Els-van-de-Schoot,-lifecoach-en-geestelijk-verzorger---betekenisvol-leven.jpg

Misschien zit je al in mijn (gratis) besloten Droomdoel in Flow Facebook groep. Daar kan je ook tijdens het coachingstraject like-minded vrouwen blijven ontmoeten die net als jij aan de slag zijn of willen met een droomdoel. 

Je kunt vragen stellen, ervaringen uitwisselen, feedback inwinnen en zo van alle verschillende perspectieven leren.

En wat is er nou leuker dan community? Voelen dat je samen op pad bent en samen de wereld mooier maken.

Meer over de coaching sessies

droomdoel-in-flow-coachingtraject-coaching-voor-droomdoelen-met-Els-van-de-Schoot,-lifecoach-en-geestelijk-verzorger---betekenisvol-leven.jpg

De coaching sessies zijn toegespitst op jouw unieke situatie.
- 3 Groep coaching sessies van 60 minuten
- 7 Individuele coachingsessies van 45 minuten

We gaan aan de slag met waar jij als eerste aan wilt werken, wat jou het hoogste zit of waar je nu het meeste behoefte aan hebt. Misschien is dat een rustig gesprek om meer helderheid te krijgen over hoe dingen voor jou werken, waarin je gezien en gehoord kan worden, waarin ik structuur aanbreng in wat je zegt, waarin ik je help je eigen antwoorden te vinden. Of misschien wil je wel een stimulerend zetje in de rug zodat je het nu écht meteen gaat doen!

Voor de groepscoaching sessies stuur je van te voren een vraag naar me in. We ontmoeten elkaar vervolgens op Zoom. Vaak kun je herkenning vinden: je bent niet de enige die worstelt waar je mee worstelt, noch ben je de enige met een prachtig droomdoel. Ook kun je van elkaars processen leren. De tips die ik aan anderen geef, zijn meestal ook heel nuttig voor jou. De groepssessies vinden plaats op de derde woensdag van de maand om 16:00 uur. Kun je er een keer niet bij zijn? Geen zorgen, je kunt van te voren toch nog een vraag insturen en achteraf stuur ik altijd de opname naar je toe per email.

Voor de individuele coaching sessies bel ik jou op (gewoon telefonisch). Zo kun je de coaching beleven in een plek waar jij je ontspannen en veilig voelt. In je eigen huiskamer op de bank bijvoorbeeld. Of tijdens een mooie boswandeling.

 

Meer over de tussentijdse opdrachten en contact

droomdoelen facebook groep gratis coaching voor het met meer flow naar een droomdoel toe kunnen

Tijdens de coachingsessies bedenken we tussentijdse opdrachten waarmee jij echt vooruit kan komen.

Deel daarvan is zelfonderzoek en persoonlijke groei (denk aan schrijfopdrachten, geleide meditaties, affirmaties). Deel is ook praktische stappen zetten naar je droomdoel toe. Mijn begeleiding biedt je een zetje in de rug om het nu écht te gaan doen.

En heb je vragen of loop je even helemaal vast? Dan kan je mij op ieder moment een mailtje sturen.

In de flow naar je droomdoel

'Het mag gaan stromen!'

Wat professionals zeggen over Els:

Ik ken Els als een hele plezierige gesprekspartner die heel goed kan luisteren, helder kan denken en goed kan formuleren. Ze kan prikkelende dingen zeggen, dingen die heel erg waar zijn. Ik vind Els zeker voor haar jaren gewoon een heel wijs persoon. En ik heb gemerkt dat ik het heel prettig vind om met haar te praten over van alles eigenlijk. Els is loyaal, gul en zorgzaam.

Saskia

Geestelijk verzorger

Met haar ontvankelijkheid is Els uitnodigend. Ze kan goed luisteren en afstemmen op wat van belang is en waar de knelpunten zitten. Ze weet oordeelloos te belichten. Energetisch vind ik Els een prettig persoon, ze brengt weinig ego mee. Dat geeft mij ruimte om mijn eigen energie neer te zetten.

Joske van Amsterdam

Geestelijk verzorger

Ik kan Els van de Schoot aanbevelen als een betrokken geestelijk verzorger. Ze combineert een onbevangen oprechte geïnteresseerdheid met een grote ervaring met online werken.

Ze weet met haar gerichte vragen en rustige uitstraling mensen te stimuleren hun levensvragen tegen het licht te houden en zo meer zicht te krijgen op de weg die ze willen gaan.

Marie-José van Bolhuis

Geestelijk verzorger bij GGZ Noord-Holland-Noord

Jouw investering

 in je droomdoel, persoonlijke groei en levensgeluk

cursus

 • 3 Maanden begeleiding
 • Uitgebreide droomdoelencursus
 • 1 Individuele coaching sessie

Uitgebreid pakket

 • 3 Maanden begeleiding
 • Uitgebreide droomdoelencursus
 • 7 Individuele coaching sessies
 • Tussentijdse coaching opdrachten