Onze Donateurs & Sponsors


Onze Donateurs

Extra dank gaat uit naar onze drie grootste donateurs: de Haëlla Stichting, de Iona Stichting &  Kerk en Wereld . Zij hebben ons voor de tweede editie van dit e-festival hun vertrouwen en financiën geschonken. 

Haëlla Stichting steunt het Ethiek Revolutie e-festival 2022
De Iona Stichting steunt het Ethiek Revolutie e-festival 2022

We danken ook alle andere donateurs die een kleiner of groter bedrag hebben gegeven.

Onze Sponsors 

Ook gaat onze hartelijke dank uit naar de sponsors.

Jacky Peeters is al 15 jaar stembevrijder. In haar begeleiding put zij uit een rijke schatkist aan ervaringen, opleidingen en trainingen om mannen en vrouwen van alle leeftijden te begeleiden op hun pad van zelfbevrijding en verbinding. Lees meer... >> 

Opgeleid tot gezondheidswetenschapper kwam rond 2000 Stembevrijding op Jacky's pad en zij vond daarin haar bestemming.

Ze bevrijdde zichzelf na jarenlange therapie van ziekte en een angststoornis. Het is magisch wat de trillingen van klanken en zingen kunnen bewerkstelligen. Zij is nu zelf al 15 jaar stembevrijder en begeleidt met liefde mannen en vrouwen van alle leeftijden.

Haar twee prachtige (volwassen) zonen, haar geliefde, vrienden en klanten kenmerken haar als open, liefdevol en verbindend.

In haar begeleiding put zij uit een rijke schatkist aan ervaringen, opleidingen en trainingen om jou te begeleiden op jouw pad van zelfbevrijding en verbinding. (Stembevrijding, Soul Voice, Helend Tekenen, Opstellingen, Innerlijk kindwerk, Trancereizen, Healing en Reading, Relatie, Tantra).

https://www.jackypeeters.nl

Rini te Velthuis werkt als senior business MfN-registermediator, coach en procesbegeleider. Conflicten en vraagstukken zijn voor haar een ingang voor groei-en ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. Lees meer... >>

Zij werkt haar hele professionele leven met conflicten. Jarenlang als arbeidsrechtadvocaat en partner bij een groot kantoor. En vanaf 2005 als mediator in geschillen in bedrijven en organisaties, waaronder arbeidsgeschillen en samenwerkingsproblemen.

Het perspectief van Rini op conflicten is door bewustzijnsontwikkeling in de loop van de tijd volledig veranderd. Vroeger had ze er een hekel aan. Ze wilde ze uit de wereld verbannen. Nu ziet ze tegengestelde gedachtes, standpunten, overtuigingen, belangen en behoeftes als onvermijdelijk. En bovendien als belangrijke ingang voor ontwikkeling van individuen, teams en organisaties.

“Conflicten” zijn voor haar situaties die -het liefst in een zo vroeg mogelijk stadium- om aandacht vragen. Enerzijds om ze zo snel mogelijk op te lossen. Anderzijds om duurzaam te benutten voor de toekomst.

www.rinitevelthuis.nl

Mooi voor jou - Mooi voor de natuur.                   In hun missie om de wereld meer kleur te geven met bloemen - en dus voedsel - voor vlinders, bijen en hommels, zoeken zij altijd naar een combinatie van 'mooi voor de mens én mooi voor de natuur. Lees meer... >> 

Blossombs is opgericht door Daisy de Bruijn en Geerten van Eldik, met als doel biodiversiteit leuk en toegankelijk te maken voor iedereen.

In hun missie om de wereld meer kleur te geven met bloemen- en dus voedsel – voor vlinders, bijen en hommels, zoeken zij altijd naar een combinatie van 'mooi voor de mens én mooi voor de natuur'. Zo worden de Blossombs in Nederland gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten en biologische, wilde bloemzaden. Werken zij met sociale werkplaatsen en dagbestedingen en zijn al hun verpakkingen van duurzame en/of gerecyclede materialen.

www.blossombs.nl

Wil jij ook graag iets bijdragen aan het Ethiek Revolutie e-festival? Je helpt ons door een Vriendenkaartje te kopen, of een donatie te doen. In beide gevallen: Hartelijk dank! Wil jij het Ethiek Revolutie e-festival sponsoren? Mail dan naar: mirjam@betekenisvolleven.eu.