Verantwoord Shoppen

mét e-festival korting

Verantwoorde webshops

Ontzettend leuk dat je een kijkje neemt bij onze favoriete verantwoorde webshops. Tijdens het e-festival bieden zij jou een speciale festivalkorting. Zit er iets voor jou tussen?

Green Jump
Green Jump is het Eco Bio en Fair online warenhuis voor jou en je hele gezin. Of je nou op zoek bent naar een rvs lunchbox, eco drinkbeker, duurzaam houten speelgoed of biologisch beddengoed. Bij Green Jump vind je mooie ecologische producten gemaakt van natuurlijk en veilige materialen. Daarnaast staan ze voor een eerlijk loon voor de makers van al dat moois en een milieuvriendelijk productieproces. Neem een kijkje en laat je inspireren tot het maken van een duurzame sprong voor een betere wereld.

watMooi

watMooi maakt de wereld een beetje mooier!
watMooi is een walhalla voor duurzame fashionista’s. Het is de grootste online winkel in Nederland op het gebied van duurzame mode. Van rok tot lingerie en van jeans tot kledingaccessoires, je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het in de webshop van watMooi. En álle kleding en accessoires zijn op een eerlijke manier gemaakt. Met respect voor mensen en het milieu. Ga jij voor vegan? Ook dan zit je bij watMooi helemaal goed. Met de grootste collectie vegan kleding, wordt kiezen voor fair, duurzaam én diervriendelijk we heel erg makkelijk! Check: watmooi.nl.

Het EcoBed - Ecologische en biologische slaapkamerproducten
Bij Het EcoBed vindt je ecologische en biologische slaapkamerproducten. Biologisch, natuurlijk slapen doe je op de eco matrassen van natuurlijke materialen zoals 100% natuurlatex, zuiver scheerwol, echt paardenhaar, biologisch katoen en gelatexeerd kokos. Daarnaast heeft Het EcoBed een ruime keus in eco dekbedden, kussens en biologisch beddengoed. Altijd gecertificeerd en fair geprodcuceerd!

Blossombs - Mooi voor jou - mooi voor de natuur 

In hun missie om de wereld meer kleur te geven met bloemen - en dus voedsel - voor vlinders, bijen en hommels, zoeken zij altijd naar een combinatie van 'mooi voor de mens én mooi voor de natuur'. Zo worden de Blossombs in Nederland gemaakt met 100% natuurlijke ingredienten en biologische, wilde bloemzaden. Blossombs werkt met sociale werkplaatsen en dagbestedingen en al hun verpakkingen zijn van duurzame en/of gerecyclede materialen.