Ethiek Revolutie e-festival: Info & Help

Jij bent de held in ons verhaal. Welkom op het e-festival!

Veel Gestelde Vragen

Er gaat technisch iets mis met de webinar video of chatbox

De meeste technische problemen kunnen worden opgelost door:
- Jouw pagina te verversen (F5 drukken op pc)
- De pagina te openen in een andere browser (wij raden Google Chrome aan, FireFox en andere browswers kunnen ook goed werken)
- Van apparaat te wisselen. PC's en laptops geven de minste problemen. Je kunt ook jouw telefoon of tablet proberen.

Problemen met geluid:
Hoor je geen geluid, of onverstaanbaar?
- Heb je zowel het geluid van jouw computer, als het geluid van het YouTube filmpje openstaan?
- Vaak helpt het om oortjes in te pluggen, zeker als het geluid anders te zacht klinkt.

Problemen met internet:
Is jouw beeld en/of geluid schokkerig?
- Je kunt de kwaliteit van jouw internet checken op bijvoorbeeld deze webpagina. Jouw internet connectie is problematisch als jouw download- en uploadsnelheden onder 5 à 10 mbps zijn, of jouw 'ping'  hoger dan 100ms.
-Internet connecties werken het beste als je via een kabel verbonden bent. Neem dus een moment om die internetkabel jouw laptop in te steken. Heb je daar geen mogelijkheid toe? De WIFI ontvangst is het beste als je vlakbij de router / het modem zit. Ook ontvangt het ene apparaat gemakkelijk internet dan het andere apparaat, van apparaat wisselen kan dus de moeite waard zijn.
- Je kunt jouw internet ook nog verbeteren door alle andere openstaande browser tabs weg te klikken. Ook andere programma's die jouw internet gebruiken (zoals Skype, Netflix of Google Drive Sync) kan je tijdelijk pauzeren.


Nog steeds problemen? Mail ons: info@betekenisvolleven.eu

Waar vind ik het programma?

Klik hier voor de programma pagina.

Je kunt de programma pagina ook vinden in het menu, en in de info mail die we je toesturen wanneer je je aanmeldt voor het e-festival. Nog niet aangemeld? Ontvang jouw gratis kaartje hier.

Waar vind ik het webinar dat ik wil bekijken?

De link naar het webinar dat je wilt kijken, krijg je een uur voor de start van het webinar opgestuurd via de mail. (Heb je je nog niet opgegeven voor een gratis kaartje? Klik hier voor de inschrijfpagina). Op diezelfde link kan je ook de opname terugkijken (wil je ook na afloop van het live e-festival de opname nog terug kunnen kijken? Koop dan een Vriendenkaartje).

Elk webinar vindt plaats op een andere websitepagina. Klik dus altijd de juiste link in de e-mail aan die dat specifieke webinar aankondigt.
Ontvang je onze mails niet goed?
- Check dan eerst even in jouw spam, reclame en promoties folders (in jouw mailprogramma).
- Kan je ze nog steeds niet vinden? Dan kan het zijn dat er technisch iets misgaat en wij dit even aan het hulpteam van onze mailing software moeten doorgeven. Mail ons daarvoor: info@betekenisvolleven.eu

Als je de e-mail niet ontvangen hebt en je wilt wel direct live meekijken, kan je ook altijd nog gebruik maken van de back-up link: www.betekenisvolleven.nl/ethiek-revolutie-live. Die pagina verversen wij telkens met het eerstkomende webinar (deze link is dus minder geschikt voor het zien van opnames achteraf).

Tot wanneer kan ik de webinars gratis (terug)kijken?

Met een gratis kaartje kun je alle webinar opnames terugkijken tot het e-festival eindigt.

Met een Vriendenkaartje kan je alle opnames ook na het e-festival terugkijken.

Ontdek hier alles over het Vriendenkaartje.

Wat is het verschil tussen een gratis kaartje en Vriendenkaartje?

Met een gratis kaartje kan je deelnemen aan het e-festival totdat het festival afloopt na het laatste webinar (de eindceremonie). Superleuk. En je kunt ook gewoon alle webinar opnames terugkijken tot het e-festival eindigt.

Met een Vriendenkaartje kan je nog veel meer. Zoals alle opnames ook na het e-festival terugkijken. Ook ontvang je toegang tot exclusief bonusmateriaal: onze Vrienden Extra's. Én je kunt tijdens het e-festival meedoen aan de exclusieve groepscoaching en meet&greet.

Mocht je een Vriendenkaartje Plus kopen, dat is het pas echt feest. Dan kan je een normaal vriendenkaartje aan iemand anders weggeven die er niet voor kan betalen. En je bent met het Vriendenkaartje Plus ook van harte welkom op de Surprise Afterparty... zien we je daar?

En boven alles... steun je met jouw Vriendenkaartje het Ethiek Revolutie e-festival financieel.

Ontdek hier alles over het Vriendenkaartje en Vriendenkaartje Plus.

Ik wil een donatie doen, kan dat?

Dat kan!

Geef jouw donatie hier.

Hartstikke bedankt voor jouw steun!

Ik ontvang jullie mails niet goed

Om onze mails te ontvangen, moet je je hebben opgegeven voor een gratis e-festival kaartje. Heb je je nog niet opgegeven voor een gratis kaartje? Klik hier voor de inschrijfpagina.

De mails die je zou moeten krijgen:
Wanneer je je aanmeld, krijg je een welkomst e-mail toegestuurd. Daarna krijg je ongeveer een uur voorafgaand aan elk webinar een mail ter aankondiging van dat webinar.

Ontvang je onze mails niet goed?
- Check dan eerst even in jouw spam, reclame en promoties folders (in jouw mailprogramma).
- Kan je ze nog steeds niet vinden? Dan kan het zijn dat er technisch iets misgaat en wij dit even aan het hulpteam van onze mailing software moeten doorgeven. Mail ons daarvoor: info@betekenisvolleven.eu

Als je een webinar e-mail niet ontvangen hebt en je wilt wel direct live meekijken, kan je ook altijd nog gebruik maken van de back-up link: www.betekenisvolleven.nl/ethiek-revolutie-live. Die pagina verversen wij telkens met het eerstkomende webinar. 

Ik wil graag zelf iets bijdragen aan het Ethiek Revolutie e-festival

Wat leuk!

Hoewel we open staan voor allerlei samenwerkingsvoorstellen, werken we op dit moment samen in de volgende vormen:

 • Sprekers
  Natuurlijk zijn er ieder jaar maar een beperkt aantal webinar plekjes beschikbaar en doorgaans nodigen wij zelf de sprekers uit. Maar wie weet ben jij wel onze perfecte, volgende spreker. Pas jij supergoed bij ons e-festival en wil je dolgraag een keer onderdeel van de line-up zijn? Heb je misschien zelfs al een idee waar jouw webinar precies over zal gaan? Laat het ons weten als je voldoet aan de volgende criteria:

  - Je bent inhoudelijk deskundig. 
  Laat ons graag weten welke studie- werk- of vrijwilligersachtergrond jouw in staat stelt een inhoudelijk goed en kloppend webinar te verzorgen.

  - Je hebt een publiek / following.
  Wees je er graag wel van bewust dat dit e-festival een co-creatie is waarbij sprekers gewoonlijk bijdragen aan de promotie door hun eigen publiek uit te nodigen. Daarom geven wij de voorkeur aan sprekers met een bereik van minstens 500 personen. Laat ons dus ook meteen weten wat je voor het Ethiek Revolutie e-festival kan betekenen op dit gebied.

  - Je bent comfortabel met live video presentaties.
  Heb je al filmpjes op YouTube staan of geef je binnenkort een live webinar? Stuur ons gerust de link mee zodat we even kunnen kijken of jouw presenteervaardigheden aan onze standaard voldoen.
 • Ambassadeurs
  Draag je het Ethiek Revolutie e-festival een warm hart toe? En wil je ons graag promoten? En mag dat best met naam en toenaam?

  Onze ambassadeurs promoten het e-festival onder hun eigen following. En wij bedanken onze ambassadeurs o.a. in de webinars en op de website.
 • Affiliates
  Iedereen kan anderen uitnodigen voor dit e-festival. Maar alleen als affiliate deel je mee in de opbrengsten van de via jou verkochte Vriendenkaartjes. Laat het ons weten als je dat wilt, dan geven wij jou jouw persoonlijke affiliate link. Geef graag ook aan wat jouw bereik is, pas vanaf 500+ is het namelijk zowel jouw als onze tijd en moeite waard.
 • Webshops
  Beheer jij een verantwoorde webshop die super goed bij de intentie van ons e-festival past? Tijdens het e-festival helpen wij de bezoekers om lekker schuldvrij te shoppen door hen een tijdelijke e-festival korting aan te bieden bij webshops zoals die van jou.
 • Vrijwilligers
  Onze engelen achter de schermen helpen mee met klantenservice en live assistentie bij de webinars (aanwezigheid in de chatbox + vragen uit het publiek ordenen en doorgeven).

Overigens zijn de rollen vaak met elkaar te combineren, afhankelijk van jouw situatie en wensen. Zo kan je bijvoorbeeld spreker of ambassadeur én affiliate zijn.

Heb jij zin om bij te dragen? Mail jouw voorstel naar mirjam@betekenisvolleven.eu