Ontdek interessante events & een liefdevolle community

Gezellig dat je er bent!

NB: Sommige events zijn op een specifiek moment in het jaar. Soms kan je je pas vanaf 2 weken vooraf inschrijven. Houd in dat geval de pagina goed in de gaten.

Zondag Inspiratie Sessies

Behoefte aan een vast inspiratie moment in de week? Op zondag ochtend kun je je live laten inspireren door Elisa en wisselende gastprofessionals. Welk levensthema zal er deze maand op de agenda staan?

deze professionals waren te gast bij de Zondag Inspiratie Sessies
Zondag Inspiratie Sessie

Ethiek Revolutie e-festival

Maak jij je zorgen om de wereld? Of zou je met minder moeite meer positieve impact willen maken op de wereld om je heen? Jaarlijks kan je eind februari met 2000 andere wereldverbeteraars bij elkaar komen voor informatie en inspiratie. Elisa heeft het festival opgericht en is jouw host.

Self Love Mastery 3-daagse

Wil je leren van jezelf te houden? Jouw grenzen en wensen uit te spreken naar anderen? En eindelijk eens echt aan jezelf toe te komen? Jaarlijks in oktober op een mooie locatie in Bilthoven.

zelfliefde cursus bij Els van de Schoot

Lachyoga reeks

Al eens een lachworkshop bijgewoond? In januari en februari kan je jaarlijks online meedoen met een reeks 'lachklassen'. Het start allemaal met de gratis workshop aan het begin van het jaar.

Een korte lachworkshop als energizer op jullie congres
Lachworkshops door Els van de Schoot, lachyoga docent sinds 2013