Gratis Sessie

Els Arial van de Schoot - Life coach & geestelijk verzorger - spiritual care - BetekenisvolLeven

Loop je ergens tegen aan? Of wil je hulp bij het bereiken van een persoonlijk doel?


Elke maand geef ik een paar gratis sessies weg.

  • Humanistische geestelijke verzorging & life coaching
  • ca. 30 minuten
  • Lekker snel en makkelijk bij jezelf thuis op de bank: doorgaans telefonisch of via zoom

Ik geef je tips waarmee je direct verder kan.

Ilse: ‘Door met Elisa over mijn dromen te praten durf ik er meer/weer in te geloven.’

Ilse - Holistisch lifestyle coach in opleiding

Ik vond het persoonlijk erg spannend om een stap te zetten om professionele hulp/advies te gaan opzoeken. Ook al was dit dan nog maar een vrijblijvend adviesgesprek. Ik ervaarde weerstand tegen het idee om hulp te gaan ontvangen. En twijfelde of ik het wel echt nodig zou hebben. Het was voor mij een persoonlijke overwinning om de stap te zetten om professionele hulp te gaan ontvangen.

Het adviesgesprek heeft mij weer bewust gemaakt van mijn gedachte kracht.

Lees verder...

Dat ik de laatste tijd weer veel negatieve gedachten had en daar weer bewust mee aan de slag moet gaan om omdraaiingen te maken. En weer opbouwende gedachten te creëren. Verder gaf Elisa mij nog wat handige tips om mijzelf aan positieve en motiverende gedachten te herinneren. 

Elisa toonde oprechte interesse en gaf mij een vrij gevoel om open te vertellen over de dingen waar ik tegen aanliep. En ik vond het heel fijn dat ze met mij meedacht.

Het was voor mij een persoonlijke overwinning om de stap te zetten om professionele hulp te gaan ontvangen.

Door met Elisa over mijn dromen te praten durf ik er meer/weer in te geloven. 

Ik kan aan iedereen die rondloopt met levensvragen, toekomstplannen en droomdoelen, maar er alleen even niet uitkomt, adviseren om met Elisa in gesprek te gaan.

Hilde Vermeulen: ‘Soms ben ik leeg na zulke gesprekken maar deze was heel fijn en motiverend!’

Aan wie ik zo’n 1-op-1 sessie zou aanraden? Aan iemand die heel graag stappen wil ondernemen en een switch wil maken in haar of zijn leven. En dat op een liefdevolle manier wil doen, zonder zware druk en forceren.'

Lees verder...

'Het gesprek heeft me opgeleverd dat ik nu weet dat ik op de goede weg ben. Dat ik hiermee verder mag om echt uit die comfortzone te komen. Bedankt Elisa, voor dit fijne half uurtje, het heeft me een heel goed gevoel gegeven!'

Emmelie van Dongen: ‘Elisa zet je motor aan om zelf in je kracht te gaan staan’

Emmelie van Dongen - Theater docent

De beelden en woorden, die ik tot dan toe van Elisa had gehoord en gezien hadden indruk gemaakt. En het is fijn om af en toe met iemand te sparren, die buiten mijn vrienden/familie kring zich beweegt in het veld van zelfonderzoek. Daarom heb ik het aanbod voor een gratis adviesgesprek aangenomen.

Lees verder...

Het gesprek heeft me inzicht gegeven, dat ik al op de goede weg ben en zelf veel stappen heb gezet om mijn droomdoel te bereiken. Daarnaast een hele hoop praktische tips, waar ik nu mee aan de slag ben. Bijvoorbeeld de tip om mezelf als doel te stellen een uur per dag aan nieuw werk vinden te besteden en relevante documentaires te kijken. Vandaag mag ik weer. Cre-actief dromen en doen.

Elisa is een fijne warme gesprekspartner. Ze is duidelijk in haar communicatie en biedt heldere vervolgstappen aan.

Ik kan iedereen, die bezig is om zijn of haar droomdoel helder te krijgen en die de wil heeft om dit te bereiken haar coaching aanraden. Aan mensen die het beste uit hun eigen potentieel willen halen. Mensen, die naar zichzelf en hun handelen durven te kijken en in de actiemodus gaan. Els zet je motor aan om zelf in je kracht te gaan staan. 

Review van Martina Gylsen - Gratis adviesgesprek met life coach en humanistisch geestelijk verzorger Els van de Schoot

Martina Gylsen 

Counselor en baby masseuse bij de Sterreweg

'Het gesprek leverde mij een frisse kijk op en een positief gevoel'


'Ik heb mezelf van te voren wel de vraag gesteld of het wel zin had..."ik worstel hier nu al zo lang mee"... Plus: Angst om me weer te laten overhalen tot een coaching traject. Wat me heeft doen besluiten de sprong te wagen? Een beetje "durf" en zoiets van "baat het niet dan schaadt het niet; 

ik ben oud genoeg om mijn grenzen te bewaken.'

Lees verder...

Het gesprek leverde me een frisse kijk op het gegeven; opnieuw een positief gevoel; meer zin om er terug werk van te maken. Ik ontving waardevolle praktische tips en een nieuwe perspectief.


Verder was voor mij het ervaren van de "gemeende betrokken aandacht" het meest waardevolle aspect.

 

Ik raad dit gratis advies gesprek aan aan iedereen die behoefte heeft aan een klankbord/sparringpartner om mee van gedachten te wisselen.

 

Voor mij is Elisa een integer persoon met een persoonlijke touch die verhelderend en creatief coacht! Mooi!

Brenda

Hulpverlener

'Ik praat nu vriendelijker tegen mezelf'


Ik vind het meest waardevolle van het gratis adviesgesprek om even met een professional te kunnen praten over mijn uitdagingen.


Nu, 2 dagen na het gesprek, kan ik zeggen dat ik vooral vriendelijker tegen mezelf praat. Een thema in mijn leven is mezelf goed genoeg vinden. Ik merk dat ik hier weer meer aandacht aan schenk door de helpende gedachte dat ik goed ben zoals ik ben. Dat dit niet afhangt van anderen. Dit voelt als de kern van waaruit ik verder kan: zelfwaardering.


Ik raad dit gratis adviesgesprek eigenlijk aan iedereen aan die even in de knel zit.


Elisa’ milde en liefdevolle overkomen zorgt voor veiligheid waardoor ik mijn verhaal gemakkelijk kon vertellen. Dat gun je toch iedereen?!

Wil jij ook een behulpzaam gesprek met Elisa?