Over Ons


Onze missie?
Meer geluk de wereld in brengen

Betekenisvol Leven is een praktijk voor life coaching & humanistische geestelijke verzorging


Opgericht door Elisa van de Schoot en inmiddels versterkt door Steffi Reijnders en Mariska Nieuwenhuijsen.

Elisa van de Schoot

Oprichter Betekenisvol Leven
Life Coach & Humanistisch Geestelijk Verzorger
Initiator & host van het Ethiek Revolutie e-festival


Steffi Reijnders

Virtual Assistant bij de Betekenisvol Leven praktijk

Meer over Steffi...

Hi, mijn naam is Steffi Reijnders. Samen met Mark, Fleur en Roosje (de hond) woon ik in het mooie Brabant. Ik ben Verpleegkundig opgeleid, maar door mijn weerstand voor naalden en affiniteit met de psychiatrie werd ik behandelaar in de GGZ.

Het is nu of nooit...

Dat dacht ik toen ik begon aan mijn reis als ondernemer. Het lijkt met mijn achtergrond een vreemde keuze om Virtual Assistant te worden, voor mij is het hartstikke logisch. Er is zoveel meer dat ik kan en leuk vind dan alleen het werk in de GGZ. Ik ben graag bezig achter de schermen, meebouwen aan het succes van anderen.

En toen kwam Elisa op mijn pad.

Nu kan ik met trots en plezier zeggen dat ik onderdeel mag zijn van het Betekenisvol Leven team. Het voelt goed om al het moois en waardevols wat Elisa met Betekenisvol Leven te bieden heeft te delen met de wereld (nouja… Nederland dan om te beginnen ).

Ik wens je veel inspiratie, vertrouwen en plezier toe!

Mariska Nieuwenhuijsen

Co-Host Zondag Inspiratie Sessies

Vrijwilliger Video Team

Meer over Mariska...

Ik ben Mariska en ik woon in Haastrecht. Ik woon hier sinds een paar jaar, maar het voelt echt helemaal als thuis. Ik woon samen met mijn man en kat. Genietend van een prachtige tuin en de omgeving, waar ik oneindig kan wandelen en in de winter zelfs soms kan schaatsen.

Ik draag een warm hart toe aan Betekenisvol Leven. De eerste geleide meditatie die ik jaren geleden deed was van Elisa. Die is trouwens nog steeds hier te beluisteren op het YouTubekanaal van Betekenisvol Leven. En die meditatie vond ik destijds zo heerlijk om te doen. Toen waren de meditaties nog een mysterieus iets, inmiddels maak ik zelf met plezier geleide meditaties en ondersteun ik Elisa in haar creatieproces.

Ik ben mijn hele leven al bezig met de vraag hoe ik bij kan dragen aan een mooiere en harmonieuze wereld. Die grote vragen komen ook terug in het werk van Elisa. Het is fijn om samen te dromen over een mooiere wereld en bij te dragen. 

Ik ondersteun Elisa bij haar YouTubekanaal. Ik doe de editing van video's en meditaties. Ik maak muziekstukken die de meditaties in mogen kleuren. En ik begeleid collega video-editors.

En ik ben Co-Host van de Zondag Inspiratie Sessies. Wat telkens weer een feestje is in samenwerking met leuke gastsprekers en vaak speel ik mijn muziek tijdens de livesessies.