Over Ons


Onze missie?
Meer geluk de wereld in brengen

Betekenisvol Leven is een praktijk voor life coaching & humanistische geestelijke verzorging. Ook organiseren we jaarlijks het Ethiek Revolutie e-festival


Opgericht door Els van de Schoot en inmiddels versterkt door Steffi Reijnders en Mirjam den Braven.

Els van de Schoot

Oprichter Betekenisvol Leven
Life Coach & Humanistisch Geestelijk Verzorger
Initiator & host van het Ethiek Revolutie e-festival


Steffi Reijnders

Virtual Assistant bij de Betekenisvol Leven praktijk
Binnenkort: Mede-coach bij het Droomdoelentraject

Meer over Steffi...

Hi, mijn naam is Steffi Reijnders. Samen met Mark en Roosje (de hond) woon ik in het mooie Brabant. Ik ben Verpleegkundig opgeleid, maar door mijn weerstand voor naalden en affiniteit met de psychiatrie werd ik behandelaar in de GGZ.

Het is nu of nooit...

Dat dacht ik toen ik begon aan mijn reis als ondernemer. Het lijkt met mijn achtergrond een vreemde keuze om Virtual Assistant te worden, voor mij is het hartstikke logisch. Er is zoveel meer dat ik kan en leuk vind dan alleen het werk in de GGZ. Naast een hulpverlenershart heb ik ook een passie voor creëren en ben ik best wel een computernerd. Ik ben graag bezig achter de schermen, meebouwen aan het succes van anderen.

En toen kwam Els op mijn pad

Nu kan ik met trots en plezier zeggen dat ik onderdeel mag zijn van het Betekenisvol Leven team. Els zocht een Virtual Assistant en ik aarzelde niet om te reageren. Het voelt goed om al het moois en waardevols wat Els met Betekenisvol Leven te bieden heeft te delen met de wereld (nouja… Nederland dan om te beginnen ).

Ik wens je veel inspiratie, vertrouwen en plezier toe!

Mirjam den Braven

Organisator van het Ethiek Revolutie e-festival

Meer over Mirjam...

Mijn naam is Mirjam. Van kinds af aan ben ik geïnteresseerd in mensen en culturen. Als 12-jarige zei ik dat ik zou trouwen met de prins van Monaco, of een Italiaan. Dat laatste is het geworden. Na mijn studie Culturele antropologie ben ik naar Italië geëmigreerd. Ik heb 3 kinderen, die ik probeer op te voeden tot leuke, fatsoenlijke en vooral gelukkige mensen. En... clichés zijn er niet voor niks, dus ja; ik houd van de Italiaanse zon, keuken, passie en wijn!

Twee jaar geleden realiseerde ik me dat er te weinig uren in een dag zitten en er te veel dingen waren die mij energie kostten in plaats van gaven. Ik heb ontslag genomen en ben op zoek gegaan naar verandering. Tijdens deze zoektocht heb ik Marie Kondo omarmd (gooi alle materiële spullen weg waar je niet ontzettend blij van wordt) en ben ik begonnen met mediteren. Zo heb ik ook Els leren kennen, waaruit onze samenwerking ontstond.

Ik kijk er ontzettend naar uit om het Ethiek Revolutie festival te organiseren, want ik ben ervan overtuigd dat dit festival voor iedereen op de een of andere manier een mooie verandering teweeg kan brengen! Ik hoop in ieder geval mijn steentje bij te dragen aan het mooier maken van onze wereld.