Self Love Mastery 3-daagse


Leer er echt voor jezelf te zijn

Life coaching & Geestelijke verzorging online met Els van de Schoot - Begeleiding bij levensvragen, zingeving en spiritualiteit

Datum

Zondag 29 sept 2024
Zondag 13 okt   2024
Zondag 27 okt   2024

Prijs

Super Early Bird:        €350,-
Laatste Early Bird:     €400,-
Normaal tarief:           €450,-

Locatie

Carpe Diem praktijkcentrum: Utrechtse heuvelrug, goed bereikbaar met OV.

Els van de Schoot 2022, life coach & HGV'er

Self Love Mastery

Coaching Traject voor

Zelfliefde & Eigenwaarde

Assertiviteit & Zelfvertrouwen

Sta jij open om tot een nog betere versie van jezelf te groeien, samen met lifecoach Elisa, zodat jij écht je mooiste leven kunt gaan leven?

Elisa van de Schoot heeft zo'n 10 jaar ervaring als lifecoach. Daarnaast is ze als humanistisch en interlevensbeschouwelijk geestelijk verzorger gespecialiseerd in bezinning, spiritualiteit, ethiek en therapie. Twee onderwerpen waar veel cliënten voor naar haar toekomen? Zelfliefde en assertiviteit.

Herken jij jezelf in de volgende punten?

 • Ben je vaak streng voor jezelf?
 • Bang dat je niet goed genoeg bent?
 • Bang voor het oordeel van anderen?
 • Bang om jouw wensen en grenzen uit te spreken?
Je bent niet de enige! Natuurlijk wil jij gewoon wél lekker in je vel zitten. Jezelf goed genoeg vinden. Jij mag zijn wie je bent.

Programma


Zelfliefde & Eigenwaarde | Zondag 29 september 2024


- Echt van jezelf houden.
- Met jezelf meeleven en voor jezelf zorgen.
- Echt jezelf van waarde vinden.
- Trots zijn op jezelf.
- Jezelf een leuk mens vinden.
- En… Je thuis voelen in jezelf.

Op de Zelfliefde & Eigenwaarde dag van dit traject ga je precies hiermee aan de slag.


Zelfvertrouwen & Assertiviteit | Zondag 13 oktober 2024

- Durven stralen.
- Ontspannen kunnen gaan staan voor wie jij bent en wat jij wilt.
- Durven vragen.
- ‘Nee’ durven zeggen tegen anderen.
- Grenzen zetten vanuit zelfrespect en liefde.

Doordat we met deze thema’s werken kun je ervoor zorgen dat jouw leven echt van jou wordt en je het meeste eruit haalt. Helemaal op jouw manier.

Terugkomdag | Zondag 29 oktober 2024

Hoe is het gegaan? Gericht aan de slag met waar je nog tegen aan loopt. Inclusief tijd voor vragen. Ga voorbereid de toekomst in.

Een transformerende reis 

In een veilige setting ontdek je hoe zelfliefde, eigenwaarde, zelfvertrouwen en assertiviteit jouw leven kunnen gaan verrijken. We werken in een kleine groep, zodat er voldoende aandacht is voor iedereen. Het traject wordt vormgegeven met respect naar elkaar en voor elkaar. Alles wat wordt besproken in de groep zal ook binnen de groep blijven. Op deze manier kan iedereen op een veilige plek vrijuit praten en ervaringen met elkaar delen.

Oefeningen

We gaan aan de slag met oefeningen, groepsgesprekken, schrijfopdrachten, uitleg en geleide meditaties. Ik deel graag de wijsheid met je die ik dankzij het werk met mijn cliënten in de afgelopen jaren heb mogen opdoen.

Het gaat een transformerende reis worden. Via tussentijdse opdrachten en een terugkomdag gaan we daar nog eens extra goed voor zorgen. Je krijgt ook een document mee naar huis om zelf thuis nog alles na te lezen op je gemak.

Loop die versie van jou die gewoon heel erg blij is met zichzelf niet mis…

Life Coach Elisa: ‘Ik weet dat juist die mensen die eigenwaarde en assertiviteit het hardste nodig hebben, ook het eerste zullen zeggen: “Dat vind ik mezelf niet waard, zo’n training.” Misschien vind je dat jij die tijd niet voor jezelf mag vrijmaken. Dat het geld naar jouw vrouw, man of kinderen moet gaan. Of dat het maar egoïstisch en narcistisch is om jezelf zo op de eerste plek te zetten.

Herken je jezelf hierin? Dan moedig ik je aan jezelf dit traject cadeau te doen. Juist jij.

Klaar om jouw next level eigenwaarde & assertiviteit te ontdekken? Geef je dan nu op en dan ontmoet ik jou heel graag op 7 oktober‘.
-Mario van Dam

“Een levensveranderende ervaring”


De verhalen van medecursisten resoneerden met mijn eigen worstelingen, en voor het eerst durfde ik te delen, te spreken en echt te luisteren. Er was begrip, er waren knuffels, en er was een gevoel van acceptatie dat ik in geen jaren had ervaren.

Ik reed terug naar huis met een hernieuwde hoop en verwachting voor wat nog komen gaat. Want als er iets is dat deze dagen me hebben geleerd, dan is het wel dat de tocht naar zelfliefde de meest waardevolle reis is die je ooit zult ondernemen.

Wat deze cursus uitzonderlijk maakt: 

 • De cursus gaat verder dan oppervlakkige zelfhulp. Door middel van zorgvuldig ontworpen oefeningen worden deelnemers uitgedaagd om hun diepste overtuigingen en angsten onder ogen te zien, wat leidt tot diepgaande inzichten.
 • Een gemeenschap van gelijkgestemden: Wat deze cursus echt onderscheidt, is de krachtige gemeenschap van deelnemers. Er ontstaat een hechte band, waarbij iedereen elkaar ondersteunt en optilt.
 • De docente is niet alleen deskundig, maar straalt ook een zeldzame warmte en empathie uit. Haar vermogen om een veilige en vertrouwde omgeving te creëren is werkelijk opmerkelijk.
 • Het is een investering in jezelf die onbetaalbare rendementen oplevert.
 •  

  “Ik ben rijker, sterker en meer in contact met mezelf dan ooit tevoren.”

  Lees meer over Mario’s persoonlijke ervaring op zijn blog vol gedichten, verhalen en groeitips.

  -Johan

  De manier waarop Elisa de workshop leidt is bewonderingswaardig. Heel soepeltjes. 


  Ze laat mensen zijpaadjes bewandelen zonder dat ze te ver van het onderwerp afdwalen. Ze heeft de controle in handen, zonder dat het autoritair wordt.


  Het is een heel aangename variant van natuurlijk overwicht in de groep.  

   Groepsfoto Self Love Mastery 2023, in Praktijkcentrum Carpe Diem

  • Tarieven

  • Datum

  • programma

  • coach

  • Locatie

  • Meebrengen

  Locatie

 • We zien elkaar bij het Carpe Diem praktijkcentrum in het bosrijke Bilthoven.
 • Soestdijkseweg Zuid 257, 3721 AE Bilthoven
 • Kom je ook lekker eco met het OV? Het praktijkcentrum is 5 Minuten lopen vanaf Station Bilthoven (10 minuten in de trein vanaf Utrecht Centraal).
 • Kom je met de auto? Voldoende (gratis) parkeerplek bij het centrum
 • Wil je het bos in voordat de workshop begint, of juist na afloop, of misschien wel eventjes in de pauze? De ingang naar het bos is 5 minuten lopen vanaf Carpe Diem.
 • Eten en drinken: 5-10 Minuten lopen naar Ekoplaza of Albert Heijn. Lekkere verse koffie (ook vegan opties) op 5 minuten lopen, bij Bubbles & More.

 • Overnachten

  De Utrechtse heuvelrug is een prachtige plek om het weekend door te brengen. Er zijn overnachtigsmogelijkheden in Bilthoven zelf. Of wil je het nog bossiger? Dan kun je bijvoorbeeld ook iets zoeken in het meer landelijke Lage Vuursche, een toeristisch dorp vlakbij. Of ben je dol op zandduinen? Soest en de Soesterduinen zijn ook vlakbij.

  Helaas heb ik geen specifieke tips voor jullie. Als inwoner weet je vaak het minste af van je eigen woonplek, als het om toerisme gaat. Heb je een fantastische overnachtingsplek gevonden? Laat het me weten, dan bewaar ik hem als tip voor anderen.